Breakfast at Tiffany's


Vaniljyoghurt med jordgubbssmak, müsli och färska hallon.
Perfekt frukost om man, som jag, tycker att frukost är dagens värsta måltid,
och har svårt att få ner något alls.


Dagen bjuder på sol och nästan outhärdlig värme verkar det som. Jag ska in till stan vid tre och träffa en kompis, vi ska fixa minneskort till mitt PSP (ja jag fick ett i födelsedagspresent, ja jag är världens lyckligaste) och gå på bio. Narnia: Prince Caspian blir det, som jag längtat så mycket efter att få se.

Zombies! Aliens! Vampires! Dinosaurs!

Åh, har precis beställt en dubbel-dvd med filmerna 28 Days Later och 28 Weeks Later för 159 spänn på CDON.com. Här har jag gått omkring och varit sugen på att köpa filmerna i några veckor, och så dyker detta erbjudande upp! Frakten slipper jag också tack vare CSN-kortet, så priset är helt sjukt bra.
28 Days/Weeks Later är lätt de bästa zombie-filmerna jag sett, annars finns det ju också Dawn of the Dead men de filmerna jag beställt slår snäppet högre.

Jag vet inte, jag är löjligt intresserad av zombies och zombiefilmer, och min absolut värsta mardröm är att vakna upp en dag och upptäcka att jag är ensam överlevande i en värld där alla förvandlats till zombies. Om en vän eller familjemedlem till mig skulle bli en zombie skulle jag inte tveka en sekund med att skjuta skallen av honom eller henne. Det kan jag såklart inte veta helt säkert, men det är iaf så det känns. Zombies är det värsta jag vet.

Don't worry 'bout a thing, cos every little thing is gonna be alright

Tre veckor i Portugal och en vecka på fina Österlen i Skåne, semester är skönt men ibland behöver man semester från semestern ;) Och borta bra men hemma bäst säger man ju.

Veckorna har i stort sett bestått av saltvatten, sol, Bob Marley, mjuk sand, skräniga engelsmän, Quentin Tarantino, en massa fotografering, Milka-choklad och Yatzy. Bara för att nämna några av sakerna som fyllt mina dagar.
Massor av bilder har det blivit, som jag ska rensa bland, sortera och redigera. Sen åker nog några upp i bloggen.

Nu ska jag nog ta tag i bilderna, eller kanske äta nåt. Vårt kylskåp står tomt och jag är inte hungrig men äter man inte blir det tjat, och det orkar jag verkligen inte.

I'm not dead yet

Jag har inte dött :) Jag har varit tre veckor nere i Algarve i Portugal, utan möjlighet att kunna uppdatera bloggen. Underbart har det varit, tre veckors sol och värme, något som det varit brist på i Sverge verkar det som.

Befinner mig på Österlen i Skåne nu, det är den vackraste platsen på jorden vågar jag påstå, jag älskar att vara här. Jag känner mig hemma, och bara tanken av att få komma hit har en lugnande effekt på mig. Tyvärr blir jag bara här i en vecka, för hemma har jag saker att ta itu med, jobb att göra, viktiga telefonsamtal att ringa och folk att träffa, och sedan veckan därpå så jobbar jag sommarlovets tre sista veckor. Jag vet inte hur jag ska orka med nästa stressiga vecka, tre veckors jobb och sen skola på det, men det går väl. Det får det ju helt enkelt ta och göra.

Ikväll ska vi grilla, och det blir väl som det blivit de senaste åren, pappa står och försöker hålla glöden levande medans någon av oss står bredvid med ett paraply och skyddar honom och maten från regnet. Hoppas bara att det spricker upp till kvällen och att det blir en vacker solnedgång, så att jag kan knäppa lite fler bilder. Oh well.

RSS 2.0