Prozac nation

Dag 15(?) med fluoxetin.
Jag har tappat räkningen. Men det spelar inte så stor roll. Jag vet inte riktigt hur de funkar ännu, kanske mår jag något bättre. För några dagar sen mådde jag sämre än på länge, men det är klart att dåliga dagar har ju alla, och dessutom ska tabletterna inte börja verka ordentligt förrän om 2-4 veckor. Så än så länge är det möjligt att det bara är placebo.
Det känns iaf som om mina humörsvängningar har minskat en hel del, det känns ganska stabilt om dagarna. Och det är skönt, för de "maniska" perioder jag haft har skrämt mig, och jag har inte känt igen mig själv.

Biverkningar har jag fått också, men inga jättefarliga. Har ibland svårt att sova, och vaknar alltid tidigt, tidigt på morgnarna utan att kunna somna om. De två sakerna har lett till att jag blivit okoncentrerad, fumlig och glömsk vilket reulterade i att jag missade en viktig deadline i skolan, men det var okej för jag pratade med läraren i fråga och efter att ha förklarat min situation med ny medicin så sa hon att det var okej, eftersom det ju inte är likt mig att missa en deadline. Andra biverkningar? Nej. Förutom att mina händer darrar en hel del.

RSS 2.0