Shiroi Neko

Nu har Sveriges snyggaste shorts fått flytta hem till mig :> Knälånga, Shiroi Neko heter märket och jag köpte dem för 450 spänn på Blue Fox.
Dessutom köpte syster världens sötaste rutiga klänning på JC som jag tänker låna då och då, jag önskar att jag hade pengar och hade köpt den först <.<

A Letter From Janelle

We make the sun shine, we make come on
Move with me, move with me
Don't you think I could tell that you were trying to, trying to
Make a fool out of me, a fool out of me

To remember who you really are

It's so easy to get lost in constantly having to present
Whatever face you believe a person wants to see rather than your own

Yet we hesitate to surrender all of our insecurities
Move with me, move with me
Only the ones we are most comfortable relinquishing
Move with me, move with me

Such a paradox
Isn't it, isn't it


© Chiodos

Playlist

She Makes Dirty Words Sound Pretty - Pierce The Veil ft. sångaren från Dance Gavin Dance
Umbrella - Vanilla Sky
Cast No Shadow - Oasis
Kuso Breakin Nou Breakin Lily - Maximum The Hormone
Hela Chiodos album Bone Palace Ballet
Streamline - From Autumn To Ashes
Knife vs. Face Round 1 - Drop Dead Gorgeous
Monsters - Matchbook Romance
Let Me Try - Sugarplum Fairy
She Had The World - Panic At The Disco
Vetefan vad den heter eller vilket band det är, jag hittade en låt på datorn som var döpt till Track 1 av ett band som skulle heta Original Score, från ett album som hette Changing Lanes. Hittar ingenting om dem på internet men de låter jävligt likt Kill Hannah.

French Toast

Mhm, åt french toast till frukost efter att ha tagit blodprov (där de fyllde fem provrör med mitt blod, jag tyckte att det var ytterst spännande att se mitt blod spruta ut ur mitt armveck). Det är så jävla gott, och så jävla onyttigt. Varför ska alla goda saker vara onyttiga? Jag tycker åtminstone om en del nyttiga saker, som broccoli, alfa-alfa-groddar och vanliga böngroddar (tror jag att det är).

Laserforce

Få saker gör en så glad som att spela laserforce med ett gäng kompisar :) Jag var rätt trött och ångestfylld efter doktorn, men jag ryckte upp mig och följde med dem till ett internetcafé i stan där man kan spela laserforce, och det ångrar jag verkligen inte. Inte bara är det roligt som satan, man får ett rejält träningspass också och jag tränar aldrig så det var skönt att röra lite på sig ehehe. Dessutom äger jag ganska hårt så det gör det hela ännu roligare ^____~

The secret's out

Var hos doktorn tidigt tidigt idag, inte roligt. Ska ta blodprov imorrn och kolla lite värden och så, men förmodligen verkar det vara psykiskt. Mamma vet iaf nu. Jag mår inte som man ska. Fifan vad jobbigt det är att be om hjälp.

GEEK ALERT

En budget på 500 kr i månaden är inte lätt att leva med, särskilt inte när man spenderar halva budgeten samma dag man får pengarna.

Anywayz. Idag är jag glad. Idag är jag oerhört töntig. Men låt oss säga så här: jag går Sveriges töntigaste gymnasielinje. Jag går i en klass fylld av datanördar, spelnördar. Själv spelar jag inte så mycket, så jag är inte lika töntig som mina klasskamrater (nu låter det kanske som om jag föraktar allt töntigt, och som att jag hatar alla som är töntiga men det gör jag verkligen inte - att vara töntig är koolt, och jag tycker att mina tönt-klasskamrater är oerhört koola). Mina geekpoints har legat en bra bit under mina klasskamraters, fram tills nu. Idag har jag köpt något så töntigt, att det har fyllt på min geekpoints-mätare en redig bit, och jag är nästan ikapp mina klasskamrater. Idag har jag köpt en leksak, en actionfigur, föreställande en karaktär ur ett japanskt tv-spel. WOHOO THE GEEKPOINTS REGNAR NER ÖVER MIG! Seriöst, det är svårt att hitta något töntigare att köpa men jag är glad!
Bilden nedan föreställer mitt kap (okej, kap och kap - 338 spänn för en actionfigur av plast men den är typ direktimporterad från Japan så det är okok), karaktären Axel ur spelet Kingdom Hearts som jag är mer eller mindre besatt av. Jag köpte den på Science Fiction bokhandeln i Gamla Stan, Stockholm, och de har även de andra dockorna ur samma serie - Sora, Roxas och Kairi. Det är dockor jag ska införskaffa snarast möjligt men förmodligen får det vänta tills efter sommaren då jag kommer ha det lite bättre ekonomiskt. Om jag inte får en av dockorna i födelsedagspresent förstås, wohoo, fyller ju år i juli.

Skillad som jag är lyckades jag ha sönder honom det första jag gjorde, när jag skulle byta ut hans händer mot nya händer som kan hålla i hans übercoola vapen, ledkulan fastnade inuti hans arm och jag får inte ut den så nu har jag en enhandad Axel, ett par händer och en trasig hand. Way to go!


Axel

Ja, så töntig är jag. Jag lägger pengarna på actiondockor istället för kläder och smink. Det är inte sant dock, nästa månad då jag återigen får pengar ska jag införskaffa ett par nätstrumpbyxor jag kan ha till mina korta, svarta shorts så att jag kan gå runt och se ut som en prostituerad i Portugal i sommar, och på torsdag (förhoppningsvis) ska jag kompensera min töntighet med ett par knälånga byxor från den blåa räven, Blue Fox. De är rejält stora och jag tappar dem när jag går men jag har nitbälte som håller upp dem så det är lungan.

Måndag

Jag har sovit nio timmar inatt. Jag är lagom pigg och är glad. Igår fick jag pengar och pengar = lycka. Ska ner på stan idag eftersom jag är ledig den här veckan, och köpa lite grejer :) Imorrn ska jag spela laserforce, lasergame, laserdome eller whatever det heter, på onsdag ska jag och några kompisar titta på majbrasor, på torsdag ska jag träffa en kompis inne i stan och på fredag ska jag eventuellt sova över hos en annan kompis.
För en gångs skull blir jag inte utmattad bara av tanken på att jag har veckan fullbokad, utan jag ser istället fram emot allt. Jag vet inte om det är vädret och ljuset eller om det bara går uppåt i allmänhet. Skönt är det iaf.

Georgia Rule

Georgia Rule var en bra film, sevärd. Sådär lagom bra och mysig, en sån film man ser när man bara vill se nåt som lämnar ett litet leende på ens läppar, som man slipper fundera mer över. Man ser den, tycker om den, och sen är det över.

Lindsay Lohan, hon i Desperate Housewives what's-her-name... Javisst ja, Felicity Huffman. Jane Fonda, Dermot Mulroney (även om namnet inte låter bekant så känner man igen honom när man ser honom) och *drool* Garret Hedlund. Fast han har för långt hår i den här filmen </3 Men det gör inget.

Constantine

Åh, så skulle jag också säga att Constantine var väldigt bra. Och Constantine är ett jäkla snyggt namn.
Jag tycker i allmänhet att det finns snyggare killnamn är det finns tjejnamn. Mina topp 3-favoriter är Caspian, William och numera även Constantine.

Whatever, Georgia Rule nu. G'night!

Shotgun sinners, wild-eyed jokers

Det blev inte av med att se Gerogia Rule igår, ska se den nu istället.
Vi var på vietnamesisk restaurang idag för att fira mamma som fyllde år för nån vecka sen, jättegod mat var det och vi matade min syster med kiwi, trots att hon är allergisk. Jag hoppades att hon skulle förvandlas till en liten blondinbella (läpparna) men hon fick bara lite problem att andas och fick lite panik över det.

Oh well, måste bara påpeka hur söt Brolle Jr. är. Han ser så sjukt mysig ut, som min mamma sa, han har nog de snällaste ögonen man kan tänka sig. Åh, mys.

Brolle

Choklad är min svaghet

Jag är lite lustig, jag äter inte särskilt mycket mat, förmodligen mindre än jag borde. Jag äter knappt glass, jag dricker inte läsk och godis är ingen favorit, med ett undantag. Marabou mjölkchoklad är min stora last. Jag får aldrig nog av det, och det är inte choklad i allmänhet heller. Choklad är okej, såvida det inte handlar om choklad från Marabou. Jag vet inte vad det är som gör den så underbart god, men den slår alla andra sorters choklad med hästlängder.
Jag kommer ihåg en gång för några år sedan då min mamma och syster gick ner til tvättstugan utan mig. Jag satt kvar och kollade på tv, med en 200 grams chokladkaka framför mig, Marabou såklart. De kom snart upp igen och upptäckte till sin stora förvåning att det bara fanns en rad kvar av chokladkakan. På 10 minuter hade jag satt i mig nästan 200 gram choklad, och det värsta är att jag inte minns att jag gjorde det. Jag minns att jag tog en, kanske två rader, men en hel chokladkaka? Aldrig.

Jag känner mig lite smådeppig, har just ätit upp nästan en hel 200-grammare och har dåligt samvete för det. Tänkte trösta mig själv lite med att se en film innan jag går och lägger mig. Tänkte se antingen Georgia Rule eller Four Brothers, eftersom Garret Hedlund spelar i dem :) Garret är snygg. Mycket snygg. Dessutom spelar han Murtagh i Eragon. Filmen är visserligen dålig men båda böckerna, Eragon och Eldest, är bra och Murtagh är min favoritkaraktär. h3h3h3.

Ja visst gör det ont när knoppar brister

Knopp

Ja visst gör det ont när knoppar brister
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan 
bindas i det frusna bitterbleka?
Höljet var ju knoppen hela vintern.
Vad är det för nytt, som tär och spränger?
Ja visst gör det ont när knoppar brister,
ont för det som växer
och det som stänger.

Ja nog är det svårt när droppar faller.
Skälvande av ängslan tungt de hänger,
klamrar sig vid kvisten, sväller, glider  -
tyngden drar dem neråt, hur de klänger.
Svårt att vara oviss, rädd och delad,
svårt att känna djupet dra och kalla,
ändå sitta kvar och bara darra  -
svårt att vilja stanna
och vilja falla.

Då, när det är värst och inget hjälper,
Brister som i jubel trädets knoppar.
Då, när ingen rädsla längre håller,
faller i ett glitter kvistens droppar
glömmer att de skrämdes av det nya
glömmer att de ängslades för färden  -
känner en sekund sin största trygghet,
vilar i den tillit
som skapar världen.


Karin Boye

Jag älskar den.

Constantine vs. Notting Hill

Mamma är tråkig och ska kolla på Notting Hill istället för Constantine som jag ju vill se. Att hon sett Notting Hill 711 gånger medans jag aldrig sett Constantine berör henne inte, så jag får ta och spela in Constantine istället och se den imorrn eller nåt.

Hur kan man välja Julia Roberts och Hugh Grant i en romantisk komedi över en fantasy/skräck/action-film med Keanu Reeves i huvudrollen som handlar om himlen, helvetet och demonerna däremellan? Visst är Notting Hill en mysig film men i Constantine spelar Peter Stormare Satan himself! Det är svårt att slå!

Jag hatar tandläkare

Jag var hos tandis idag, och oj vad jag avskyr det. Jag var där för inte så längesedan och lagade ett hål (mitt första någonsin) och jag låg där och spände mig medans de borrade och slipade och allt vad de gjorde. Jag fick anstränga mig hårt för att inte rusa upp och skrika "get out of my fucking mouth bitch!" haha.
I alla fall så var jag där igen idag eftersom jag misstänkte att lagningen gått upp eller nåt, för det gjorde ont när jag tuggade maten på den sidan av munnen där lagningen är och det ilade och shit. Så när jag kommer dit berättar jag varför jag är där och de säger att de ska titta och se ifall något är fel. De bestämmer sig för att slipa ner lagningen lite för att "minska belastningen" på den tanden eller nåt. Ja, så där ligger jag återigen medans de kör den där jävla slipmaskinen i munnen på mig och jag knyter händerna hårt för att inte slå till min tandläkare.
När de är klara så får jag sätta mig upp och min tandläkare påpekar för mig att "nu får du vila tanden och inte tugga maten på den sidan, du får tugga den på andra sidan istället". Ja jo, tack så jävla mycket, det är det jag gjort den senaste månaden för det gör för ont att tugga någon annanstans. Thanks for nothing, jag har slösat bort tid då jag kunnat vara i skolan och pluggat kemi och matte för att försöka se till att få mer än G på matteprovet imorrn på att lyssna på någon som berättar för mig att jag ska göra något jag redan gör. Det återstår att se nu bara ifall det har slutat göra ont.

Onsdag

Två liter vatten säger de att man ska dricka om dagen. Jag är uppe i +/- en liter men jag ska öka det successivt tills jag kommer upp till två. Det känns som om allt vatten bara rinner rakt igenom, men det ska ju ta med sig en massa skit på vägen ut och i längden ger det bättre och renare hy har en kompis sagt. Så ja, två liter om dagen ska det vara!

Nu ska jag gå och duscha, och sedan ska jag fortsätta plugga matte för vi har prov imorrn. Med tanke på alla G:n och IG:n jag dragit på mig i matte måste jag nog få minst VG på detta provet för att få VG i slutbetyg i matte A. Ett MVG hade jag tänkt mig egentligen men det har gått åt skogen. Dessutom har har vi kemiprov på fredag som jag också måste plugga till, + en hemlaboration och två labbrapporter. Tomorrow's gonna suck big time.

07:30

På tisdag (29/4) har mamma bokat tid hos doktorn. 07:30 (helvete också, jag som är ledig hela den veckan) ska jag sitta där och berätta allt om mitt magont och hur jag mår inför doktorn och mamma. Nån gång är hon väl tvungen att få reda på att jag inte mår bra.
Dock ogillar jag vår husläkare av ett antal anledningar, men jag får inte vara kräsen nu. När hjälp finns att få tar man den, och nu ska magontet fan bort. Varje morgon i tre års tid har jag vaknat upp  på morgonen och haft ont i magen. Frukost gör mig illamående, men det går över efter nån timme. Vissa dagar smärtar det inte bara på morgonen utan även under dagen och illamåendet håller i sig hela dagen. Men nu ska det bort. Jag hoppas bara att det inte blir alltför jobbigt och känslosamt.

Cast no shadow

Jag behövde verkligen den där extra lediga dagen jag gav mig själv igår, för idag har allt varit helt underbart. Visst har det mycket att göra med det faktum att vädret är perfekt och att det snart är sommar och att min jacka nu är borthängd fram tills oktober som tidigast, men det har också mycket att göra med att jag var hemma igår.

Jag känner mig ofta orolig (mer eller mindre varje dag) och ångest och panik är inget ovanligt för mig, men idag har jag bara känt mig... Lugn. Det är det bästa ordet jag kan komma på just nu. Oron är som bortblåst för tillfället och jag vet att den kommer tillbaka imorrn eller i övermorgon, men jag är bara glad och tacksam för att jag fått må bra idag.
Det kommer vissa dagar ibland då jag bara känner mig lugn och jag mår bra, saker som i vanliga fall verkat fruktansvärt oroväckande berör mig inte dessa dagar, och det omöjliga känns plötsligt möjligt. Jag är så tacksam för dessa dagar, och jag undrar om det är så andra mår nästan hela tiden. Jag vet att det inte är normalt att må som jag mår och om jag någonsin kan komma att må "normalt", är det så här det är då? Kommer det kanske komma en dag då jag får må helt bra, på heltid? Kom gärna snart i sånna fall, ja tack!

Weather
Sickla Udde, inte tagen idag...och Axel: jag kommer inte ta bort lösenordet från min första blogg. Och nej, du får varken användarnamnet eller lösenordet  ;)

I wanna be a Kennedy

Jävlar vad jag uppdaterar, men så går det när man är hemma från skolan. Tänkte bara lägga in några bilder från konserten i lördags.


Kill Hannah 01
Kill Hannah

Kill Hannah 02
Kill Hannah

Aiden 01
Aiden

Aiden 02
Aiden


Både Kill Hannah och Aiden var überbra, men tyvärr har jag nog jordens minsta energiförråd vilket innebar att jag egentligen var ganska slut redan innan Kill Hannah hade börjat spela, för att inte nämna hur utmattad jag var när Aiden spelat sista låten och vi åkte hem.
Jag tror inte att min brist på energi (iaf inte endast) beror på för lite träning och en dålig kost. Jag tränar visserligen aldrig men jag äter ända ganska bra och jag har haft dåligt med energi länge, redan för 4 år sen då jag fortfarande spelade fotboll runt 2 ggr/vecka. Sucks to be me.

I said maybe you're gonna be the one that saves me

Lol, har ändrat header nu till en skitrosa tjejig sak men jag tyckte att den var vårig och det är vår nu och det är mysigt så booya. Dessutom fixade jag länkarna längst ner på sidan så nu är de rosa för då matchar de headern ^____~ Fortfarande småfult men det funkar.

Och jag knarkar fortfarande Oasis. Perfekt vårmusik tycker jag :D

Ursäkta röran, vi bygger om

Det ser fortfarande för jävligt ut men jag orkar inte fixa en bättre header, och jag lyckas inte ändra den orangea färgen på länkarna under inläggen till svart så FU det får se ut så här ett tag framöver nu.

Inte lyckas jag med matten heller, har iaf pluggat en timme och ska plugga kemi en timme om en stund. Allt går utför för mig nu, lol.

Where were you while we were getting high?

Jag har just upptäckt Oasis, (What's the Story) Morning Glory? och The Masterplan är britpop när det är som bäst :) Det är skönt att lyssna på något annat nu också än den hardcore som jag mest lyssnat på på sista tiden.

Jag borde sitta i skolan just nu men idag orkade jag inte, jag ska vara duktig och plugga matte och kemi hemma istället + försöka hinna fixa designen här. Det ser för jävligt ut nu, heh.

www.fullbleed.org

533641-1

Åååh ge mig dessa tishor!!!11 16 dollar styck bara + frakt och ev. tull (som jag inte tror att jag betalade förra gången jag beställde en t-shirt från fullbleed), det blir jättebilligt med tanke på hur lågt värde USD har just nu. Det gick på kanske 250 spänn förra gången och nu har dollarn sjunkit ännu mera så runt 200 spänn kanske? Åh. Det enda som är någorlunda dåligt med tishorna från fullbleed är att de inte är figursydda, men priset och att de är så snygga väger lätt upp det.
Dessutom får man tröjorna jättesnabbt, fraktsättet jag valde skulle ta ca 2 veckor, men jag fick tröjan efter 5 dagar eller vad det var. Åh, ge mig dem! <3

Japanese people have more fun

Hahahaha japaner är så söta och deras tv-program är helt underbara.

Spare me my life!

Typ omgwtflol?! Är det typ så japaner lär sig engelska? Jag förstår inte att Japan har highest suicide rate (jag kan för mitt liv inte komma på vad det heter på svenska just nu) i hela världen med tanke på hur rolig tv de har (sök bara på japanese tv-show eller nåt på youtube). Eller jo, det förstår jag. De jobbar jobbar jobbar hela tiden, bara. Men fortfarande.

Interlude

Ja, jo, jag har skapat en ny blogg igen, så nu finns jag inte längre på madmushroom och inte heller på advertisingspace. Dock tyckte jag om det senare namnet så mycket (en av mina favoritlåtar) så jag ville ha det här också utan att radera den förra. Så ja, lösningen blev ett extra 'a' eftersom det inte är tillåtet att ha bindestreck i namnet.

Så varför bytte jag blogg då? Först bytte jag ju från advertisingspace till madmushroom, dels därför att jag tyckte att bloggagratis.se hade snyggare design, mer stilren typ, men mest för att folk ville att jag skulle skaffa en blogg och då kunde jag inte ha den gamla bloggen där det fanns en del... "Privata" inlägg ehehehe lame I know. Privata låter förresten fel, det låter som om jag skrev ner stadshemligheter eller superintima saker där eller nåt, men det var mest småtöntiga skitsaker som jag tycker är lite generande, haha.
Nu bytte jag då i alla fall från madmushroom till aadvertisingspace, eftersom bloggagratis har för opersonlig design. På blogg.se kan man designa bloggen lite som man vill, och det känner jag mig sugen på att göra.

Så ja, det ska jag göra ikväll eller eventuellt imorrn eller på söndag. Fixa designen på den här bloggen, dels ska jag fixa banner och bakgrund men jag kanske även trixa lite med resten av layouten. Får se vad jag hinner.

RSS 2.0